Nazien sitter fremst i fjeset

Nazister hyller NRK:

– Helt i tråd med våre verdier

Nazistorganisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) hyller NRK for deres dekning av friidretts-VM.

– Vi er veldig fornøyde med NRKs oppriktige og ukritiske feiring av de genetiske overmenneskene. Dette varmer oss helt til hjerterota, sier Håkon Forwald i DNM. – Det er slik TV som gir oss glød til å marsjere gjennom Kristiansand. Det er ingenting som er flottere enn hvite menn som vinner gjennom fysisk styrke.

Nazistiske TV-anmeldere trekker også frem romantiseringen av kroppslig styrke, den nasjonalistiske ånden og den totalt uironiske innpakningen som styrker ved NRKs dekning. – NRK leverte en komplett nasjonalsosialistisk pakke her, sier Olav Torheim i den nasjonalistiske bloggen Målmannen. Andre nazistiske kommentatorer som vi har vært i kontakt med hyller det totale fraværet av seksuelle minoriteter og objektifiseringen av kvinnelige deltakere.

Björn Söderberg i DNMs svenske søsterorganisasjonen SMR stiller seg mere kritisk. – Budskapet om intellektets mindreverd ble ikke gjort uttrykkelig, og det var jo litt skuffende for en statskanal. Dessuten nevnte de ingenting om den jødiske verdenskonspirasjonen.

Forwald tilbakeviser denne kritikken: – Vi forventer ikke at NRK skal være perfekte første gang de gjør et nazistisk innslag, heller. Dette handler om en bevisstgjøringsprosess.

Men han vedgår at VM-et gikk noe ut over valgkampdekningen:

– Jeg savnet Sylvi litt, avslutter han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *